Diverse

5 surefire måder For lærere til at tjene penge denne sommer

For lærere, kan sommermånederne, selv om en stor ferie, også være det perfekte tidspunkt til at tjene nogle ekstra penge og reducere gælden.

Hvad er mulighederne for en lærer at tjene penge i løbet af sommeren med en kortfristede forretninger, der kan ende når sommeren gør?

1. vejledning.

Jeg ved det lyder indlysende, men tutoring kan bringe i anstændig kontanter. Du har allerede forbindelser gennem skolen, så marketing din tutoring erhvervslivet (og opbygge en kundebase) kan være forholdsvis nemt – især hvis du lader forældrene kender du tilbyde vejledning inden skoleåret slutter.

2. børnepasning

Hvis du nyder at arbejde med små børn, kan du arbejde et par timer hver uge børnepasning. Din timeløn vil være mindre end hvis du vælger tutoring, men du kan stadig gøre en respektabel $10 en time børnepasning. Som en mor ved jeg hvor svært det er at finde pålidelige og troværdige babysittere, så du vil nemt kunne få regelmæssig siddende stillinger.

3. sommerlejr

Afholde en sommerlejr på en lokal park eller endda i dit eget hjem. Være vært for en uge-lang lejr, og planlægge aktiviteter. Forældre vil elske pause fra deres børn, især vel vidende, at børnene vil være godt taget sig af og de vil være at have en fantastisk tid.

4. online auktioner

Benytte lejligheden til at liste alle dine ekstra skatte på eBay. Du vil rense dit hjem skrammel samt bringe i nogle velfortjente penge. Hvis du føler dig ambitiøse, kan du selv andre folks listeelementer og tage en procentdel for indsatsen.

5. ferie Helper

Mange familier gå på ferie i løbet af sommeren. De har brug for pålidelige folk hus sidde, vandplanter, få mailen og undertiden pet-sidde så godt. Du vil give en meget værdifuld service med lidt indsats fra din side.

Disse er blot nogle af de mange måder for dig at tjene nogle ekstra penge din sommerferie. Det vigtigste er, at det ikke tager en stor mængde af kontanter til at starte din egen virksomhed. Du kan starte med bare mund til mund og tage den derfra.

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.