Diverse

Computer reparation og tjenester Rochester NY

1. oprette Vinduer Vista i en testcomputer.

2. installere programmet skal analyseres på Windows Vista. Hvis en alarm en beder om tilladelse til at installere programmet bliver vist, giver adgangen og fortsætter. Hvis installationen bliver vellykket, stage pudse for 6.

3. Hvis installationen af programmet til at mislykkes og ingen alert for tilladelse af anlægget vil blive angivet, klikke med den højre knap på installationsprogrammet EXE og instruere udførelse af dette program som administrator (Kør administratoren) og geninstallere den ansøgning

4. Hvis de vil have fejl, som versionen af registret over CLSID eller kopi af arkiver, skal du klikke med den højre knap på installer /EXE, og vælger grænsen af kompatibilitet. Jeg vil vælge måde af kompatibilitet med Windows XP SP2.

5. det forsøger at installere igen. Hvis installationen ikke bliver vellykket, passere etape 9.

6. programmet skal nu være installeret.

7. det starter programmet. Hvis programmet ikke til at udføre eller hvis fejl korrekt vil blive rapporteret, væg lampe måde af kompatibilitet med Windows XP SP2 til EXE ansøgning (grænsen til kompatibilitet af vinduet Egenskaber), og prøv igen.

8. Hvis programmet skal kunne udføres, udfører nogle tests, der involverer de grundlæggende funktionalitet af den samme. Denne fase siger overholdelse til test af de samme funktioner, som dette program viser på Windows XP. Hvis det vil blive godkendt i test af funktionaliteter skal passere trin 10.

9. if ansøgning ikke at installere, at udføre, til at forlade fungerer korrekt, for at finde en fejl eller fejler de vigtigste test af funktionalitet, kan det være en del af et lille sæt af applikationer, der vil blive fastfrosset af ændringer i Windows Vista.

10. du konklusionen prøvningsmetoderne.

Computer Reparation Rochester NY

Computer Services Rochester NY

Solutions@awarebear.com

Computer Reparation Rochester NY

Computer Reparation New York

Computer Reparation New York på Awarebear.com

Computer Reparation New York af Awarebear.com i Rochester NY er den bedste computer reparationsservice uanset om du er i Rochester eller hvor som helst i New York. Når din computersystem har brug for opgradering eller du overvejer at skifte dit operativsystem, du har brug for en ekspert til jobbet. Lad de ekspert professionelle for computer reparation NY på awarebear kan tage sig af din computer. Vores Computer Reparation NY tjenester er ikke kun tilgængelig i Rochester NY område, men også alle andre steder i staten New York. Tjenester omfatter ikke kun ny computer reparation, men også softwareopdateringer, operativsystemet ændringer og hardwareopgraderinger. Call os for computer reparation rochester ny!

Vores NY Computer Reparation er meget vigtigt at bevare din computer!

Vi tilbyder gratis system checkup – så du ikke behøver at forestille sig vågne en morgen en død computer. Computer Reparation Rochester NY tid er før du har et problem. Men når du gør -! uou skal systemet rettet i tide med uden tab af data og ingen kompromis til dine oplysninger. Vores computer reparation NY tjenester er om bord til at få dig tilbage i erhvervslivet hurtigt. Kontakt os for computer reparation rochester NY. Det betyder ikke noget hvor du befinder dig i staten New York – vi vil hjælpe dig. Men, ikke vente, indtil du har et problem, tror, om at bruge vores computer reparation NY tjenester i dag!

Awarebear.com kan begynde med en online system ydeevne diagnose at identificere eventuelle problemer og begynder computer reparation NY proces. Vi vil kontrollere for spywar, vira og andre lyssky programmer lurer på dit system. Derefter kan vi anbefale reparationer til en eller alle af dine computere eller systemer.

Vi servicerer computer reparation Rochester NY behov og eventuelle New York computer reparation behov!:

Computer Reparation New York, computer reparation Rochester NY.

Kontakt os om NY Computer Reparation new york webdesign:

Ikke Vent – kontakt os for at planlægge din service i dag!

eller – planlægge en aftale for at skabe den perfekte new york webdesign til din virksomhedsbehov

Tagged , , ,

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.