Bolig Indretning

Forskellige Typer Af Børn Senge

Thornhill siger til at holde vægge, træværk og loft samme farve. Forfatter og stylist Joanna Thornhill har plads-styrke tips til gamle huse. Nye boliger nu i gennemsnit blot 76 kvadratmeter, med nogle office-at-home konverteringer så lille som 15 kvadratmeter. I dag, tilføjer Ikea, UK boliger, der har det mindste areal af noget Europæisk land, til et gennemsnit på 85 kvadratmeter. Du ved hvad jeg mener – de tøj, der hober sig op på en stol, bænk eller et gulv, der kan have været brugt en gang, men er ikke rigtig beskidt. De seneste forslag til “micro hjem” har foreslået-gulvtæppe rum af 20 til 40 kvadratmeter. Hendes seneste bog, Mit Soveværelse er et Kontor & Andre Indvendige Design Dilemmaer, er proppet med nede-på-jorden Q&As (Laurence King, £14.99).

Drawer128

En enkel, perfekt afbalanceret design ordningen kan blive den frelsende nåde i et lille soveværelse. Gå efter den største sofa, der passer, måske en L-form, Elevationssenge snarere end en samling af små stole. “Tynde rammer, lad lys strømme rundt i et værelse, som er en armless sofa på benene. Glas-topped borde og lys skov har en luftigere føler. En anden overvejelse er størrelsen og formen af rummet og en smule omsorg og troede bliver nødt til at gå til at gøre rummet til at se og føles rigtigt. Placer et spejl overfor eller vinkelret på et vindue eller bag et bord lampe – forsøger flere i det samme værelse. Bortset fra montering af din fysiske rum til en tee, et brugerdefineret stykke betyder, at du kommer til at vælge præcis den rigtige opbevaring kombination til dine ting. Osmannerne består af en let-lift madras og låg, som vil give du få en utrolig mængde af storage på en plads, der ellers ville være spildt.

Her er 13 måder at maksimere dit soveværelse er potentiale for lagring. Høj Sveller er tilgængelige i en række forskellige materialer, farver og sammensætninger. Hun bor sammen med sin partner Paul i Walthamstow og siger, at deres hjem – viser en genial blanding af møbler finder, personlige skatte og smukke farver – er “typisk Victoriansk, trange og poky”. Absolut, der er en masse masse leveret stærke træ stykker men alt taget i betragtning, disse stykker dukker op i ethvert hjem, da kvaliteten er umiddelbart kan iagttages, og de er også behagelige at røre ved. Der er altid en mangel af skabe til at opbevare vores ejendele, især i mindre huse. Overveje at investere i høje, smalle skabe eller reoler.

Lodrette linjer tilføje en følelse af højde, så prøv en stribet tapet eller en stribe af farve, eller et højt spejl eller smalle reoler enhed. Holde mindst én hylde af en enhed tomme for at vise et enkelt element, såsom en vase med blomster. Se dette fungerer særlig godt, når bare den ene side af en seng der er plads til et natbord – selvom det ser også sød, når du dobbelt op med at stole på begge sider af sengen. Afhængigt af hvordan du ønsker dit barn til at udnytte den plads under den øverste seng, skal du beslutte, hvilken type af halvhøj seng, vil dit barn vil nyde mest.

About Salvador Henderson