Erhverv

Usikrede personlige lån Kontant støtte til ikke-boligejere – Lån

Nogle programmer link månedlige betalinger til låntagernes indkomst, mens andre tilbyder en “gradueret” tilbagebetaling plan, med månedlige beløb, der stiger over tid. Men renter på nogle lån kan påløbe, mens du er i skole, hvilket kan øge din samlede gæld. Og aldrig konsolidere føderale lån i et privat lån, instituttets Projekt om Student Debt siger. Sallie Mae, den største private studerende långiver ved lån originations, sagde sin nye forælder lån var mere fleksibel, og potentielt billigere, end den føderale regerings uddannelse lån til forældre og kandidatstuderende, kendt som Direct Plus lån. “De fleste familier ser betale for college som et fælles ansvar,” sagde Charles Rocha, Executive Vice President og Chief Marketing Officer på Sallie Mae, tilføjer, at selskabets forskning viste, at mange forældre ønskede et “konkurrencedygtigt alternativ” til Plus lån.

Pauline Abernathy, vice president for Institute for College Access and Success, en advocacy gruppe, sagde i en e-mail, at private forældre lån kan koste mindre end føderale forælder Plus lån til forældre med god kredit. Mr. Rocha sagde også moderselskabet lån opkrævet nogen upfront gebyr, mens den føderale regering i øjeblikket afgifter 4,272 procent for Plus lån. Mr. Rocha sagde, at han forventede den variable mulighed for at være populær, da et flertal af låntagere i sin bachelor privat lån program vælge det. Låntagere, der tror, de vil have problemer med at forvalte standardbetalinger bør overveje en alternativ tilbagebetaling mulighed. Student Loan Låntager Assistance program kan hjælpe låntagere vejer de afgrænsninger, der er involveret i konsolidering.

Låntagere kan gå til Education Department’s online studielån estimator og har systemet beregne den laveste månedlige betaling, som de er berettiget til. Låntagerne bør også vælge en betalingsplan, siger Lauren Asher, der er formand for Institute for College Access & Success. Dette reducerer også den tid til at få adgang til lånet uden udbetaling. Samlet set payday lån er praktisk, let at få adgang til og tilbyde en farbar vej for folk, der kræver penge hurtigt uanset af hvilken grund. Du kan miste vigtige føderale beskyttelse, ligesom muligheden for midlertidigt at udskyde betalinger, hvis du mister dit job. Men fordi regeringen begrænser det beløb, som de studerende kan låne, forældre til studerende, der falder kort kan henvende sig til den føderale Plus-programmet eller til private långivere. De fleste studielån er lavet af den føderale regering.

Hvis du har din månedlige betaling elektronisk debiteret fra din bankkonto, kan du modtage en nedsat rente på din føderale lån, og på nogle private lån, også. I modsætning til den føderale regering, sallie Mae tilbyder også variabel rente moderlån, med satser i øjeblikket fra 4 til 10,37 procent. Den føderale lige kredit alternativ handling kræver, at kreditor tilbyde dig et bevis, men nogle gange skal du bede om det. Selv hvis du ansøger om banklån, er din kreditvurdering generelt kontrolleres af långiver til at afsløre din tidligere kredit record. Med et Instant Online Lån kan du få en næsten øjeblikkelig godkendelse, og pengene kan sendes til din bank. Når du er kort, og du har brug for øjeblikkelig kontanter, de er der.

Derudover, hvis du har problemer med din kredit, du bliver nødt til at give en række andre dokumenter til en traditionel långiver, der ikke vil være påkrævet for denne kilde. Jeg har dårlig kredit, men har brug for kontanter nu, vil LoanSolo hjælpe? Skal jeg begynde at tilbagebetale mine bachelorlån? Du kan anmode om en in-school udsættelse, som lader dig udskyde betalingen på din bachelor lån. Ja. Hvis din oprindelige betalingsplan ikke fungerer for dig, kan du vælge en anden, lån penge nemt og hurtigt (https://www.novafinans.dk/) ifølge undervisningsministeriet. Hvis låntagere ikke vælger en, vil de automatisk blive tilmeldt standard 10-års tilbagebetaling plan, som kommer med en fast månedlig betaling. Så låntagere bør kontakte deres servicer for at sikre, at deres nuværende adresse og andre kontaktoplysninger er på filen. Beslutningen træffes normalt afhængigt af de aktiver, de har, og den aktuelle monetære stilling. Smart slid er også et æble i den fremtidige udvikling af den nye tankegang, begrebet forsinket frigivelsesmart ure iWatch kan være mere som en slags koncept, på nuværende tidspunkt ikke har graden af masseproduktion.

About Salvador Henderson