Diverse

Aktivkassation i Greater London

Det Forenede Kongeriges regering i øjeblikket deltager i en FN-konference om klimaændringer og forsøger at finde måder at begrænse vores drivhusgasemissioner. På samme tid forsøger Londons borgmester at begrænse overdreven bortskaffelse af affald fra virksomheder og selskaber.

Borgmesteren har gennemført en række genanvendelse initiativer til at reducere affald. I år alene trængselsafgift blev udvidet til at omfatte greater London. Formålet er at øge mængden af affaldet bliver genanvendt fra 20 procent forudsagt i 2003 til over 60 procent.

Londonere producere 3,4 millioner tons affald hvert år, en stor del af som er elektrisk og elektronisk affald. Gennemførelsen af WEEE-direktivet i 2007 havde til formål at dæmme op for dette problem ved at få os til at genbruge vores gamle fjernsyn, computere og generelle elektrisk affald. I Greater London, hvor virksomheder dominerer, bortskaffes affaldsspørgsmålet elektronisk udstyr er mere fremherskende og udgør hovedparten af hardware hvert år.

London virksomheder er konstant uprgading computersystemer, købe udskiftning kompostkværne og udskiftning af forældede Fotokopimaskiner, faxer og printere. Den affald biprodukt var tidligere kasseres i den almindelige affaldsstrøm, som endte på en pram overskrift for et forbrændingsanlæg yderligere ned Thames Estury.

Genanvende for London initiativ, stiftet af og ledes af borgmesteren i London, blev gennemført for at reducere dette spild. Længe før WEEE-direktivet trådte i kraft, London virksomheder genanvendelse deres papir, plast og toner patroner. WEEE-direktivet betød, at det blev et lovkrav om kontorer til at genbruge deres gamle elektronik samt. I Greater London, har dette haft konsekvenser for mange nye virksomheder skyder op til at mødes med krav af tusindvis af virksomheder at behøve at genbruge deres gamle computere, servere, fax, Fotokopimaskiner, kopimaskiner og printere.

Det har også havde tilføjet effekten af at reducere det arbejde udført af affaldsbortskaffelse virksomheder i London, som er finansieret af Rådet skatter. Resultatet vil på lang sigt være en omfordeling af den kontante erfaringer fra afgifter til mere presserende sektorer.

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.