Diverse

At finde den rigtige børnepasning til din Baby

Hvis du planlægger at gå tilbage til arbejdet efter din baby er født, er børnepasning en stor bekymring. Udbyderen af børnepasningsfaciliteter vil bruge en masse tid med dit barn, så det er afgørende, at du være fortrolig med miljøet og stilen af pleje dit barn vil modtage. Der er flere alternativer, hver med fordele og ulemper. Bruge lidt tid evaluerer hver indstilling, således at du kan træffe det valg, der passer bedst til dine behov.

Den første mulighed er in-home børnepasning, hvilket betyder en sitter, eller barnepige, der kommer til dit hjem til at se barnet. Dette er langt den dyreste løsning, men det har mange fordele. Dit barn vil være hjemme, og vil have den fulde opmærksomhed af barnepige. Desuden, dit barn vil blive udsat for færre sygdomme, og du vil ikke have at transportere hende frem og tilbage på vej til og fra arbejde. Den største ulempe er, at du har ingen virkelige backup, hvis din nanny bliver syg eller ønsker at tage ferie. En anden ting at overveje er dine følelser, hvis dit barn udvikler et meget stærkt bånd med barnepige. Mere end en mor er blevet såret af den forstand, at barnet er mere komfortable med barnepige end med hende.

Den anden mulighed er et lille hjem børnehave, hvilket betyder, at du finder nogen, der vil holde dit barn i hendes hjem, måske med hendes egne børn eller et eller to andre. Dette er en god mulighed, hvis du ønsker dit barn i et hjem atmosfære, men ikke har råd til fuldtids barnepige. Denne indstilling deler de samme ulemper ved at have en barnepige i form af nogen backup plan.

Den tredje mulighed er en traditionel børnehave center. Traditionelle daycares er overkommelige, og der er ingen grund til at bekymre sig om en vicevært bliver syge eller ønsker at tage ferie. En børnehave kan også være mere af et læringsmiljø end hjemmepleje, som vil blive mere vigtigt at du, som dit barn bliver ældre. De største ulemper ved daycares er, at dit barn er udsat for alle bakterier af alle børn. Vær forberedt på jer begge til at være syg i et år. Anden Ulempen er antallet af børn bliver passet. For eksempel, i de fleste stater kræver loven en vicevært pr. otte spædbørn. Nu, jeg ved ikke om dig, men jeg kunne ikke effektivt pleje til otte babyer alene. Så hvis du beslutter at bruge en Dagpleje center, skal du sørge for at stille deres vicevært til barn forholdet. Kig efter en med omkring fem babyer pr. vicevært.

Valg af dit barns børnepasning arrangement er en af de vigtigste beslutninger, du vil gøre. Selv efter at du har valgt en indstilling for pleje, skal flittig om at sikre, at dit barn får de bedste pleje. Falde uanmeldt på ulige tidspunkter af dagen at se, hvad der foregår. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, og lad vicevært, hvad er vigtigt for dig. Det er afgørende, ikke kun til dit barns velbefindende, men for din egen fred i sindet.

Tagged , ,

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.