Diverse

Drømmen om din egen virksomhed – dit Kodak øjeblik

Du har en drøm om at være stjerne i din helt egen vise. At åbne døren til din helt egen virksomhed, og at kunne sige, at som en Solopreneur ejer du den. For at være chef og være i stand til at træffe de beslutninger, som du ved, du er i stand til at gøre det vil føre dig til en succesfuld karriere. Men efter at komme igang du snart opdage, at det tager mere end en drøm om at hænge ud et neonskilt. Hvad med den lim, der afholder instituttet sammen?

Forestille Dennis trussel udefra, klædt i flere varme lag, selvtilfreds udfordrende kulden og Mr. Wilson. Når han kommer inde du skræl væk tørklæde, vanter, støvler, pelsen og sweater til at afsløre appellen af den wiggly kid inden for. Så også vil for at blive en succesrig virksomhedsejer du fratage afsat et sortiment af lagdelt forhindringer. Nogle vil være vanskeligere at lirke løs end andre. Men i sidste ende med de hindringer, der er gået, har du drømmen.

Hvor stærk er din grad af tillid til hvad du håber at opnå med dit koncept? Hvor meget tid er du villig og stand til at afsætte til at gøre jeres en standout bestræbelse? Hvis du har plantet en have, eller prøvet at tabe sig, eller for at vokse dit hår til skuldrene, ved du, at de alle tager tid, hårdt arbejde og udholdenhed. Ligesom starte en virksomhed.

Hvad med din nuværende finansielle midler? Har du afsat midler til uventede omkostninger eller udgifter til ny hardware, software, medlemskaber og registrering gebyrer? Selv skillinger til daglige udgifter, der betaler de regelmæssige regninger og sætte mad i dit køleskab skal bemærkes og optalte i en kolonne i din foreslåede finansielle Finans.

Hvad er din plan for din virksomhed? Hvem vil du forsøger at nå? Hvad vil du egentlig? Hvordan vil du gøre det? Du skal være bedre end dem omkring dig. Kan du se dig selv op til alle timer sent om aftenen eller tidligt om morgenen? Har du fuld støtte fra din familie, fordi i første omgang din første indsats kan synes at uendelighed tage dig væk fra dem?

Hvem kender du? Som en del af din plan, vil du fortsætte måder at netværke og møde ligesindede. Du kan være kendt som en Solopreneur eller en uafhængig kontrahent, hvis du vil, men i virkeligheden du kan ikke gøre det alene og virkelig lykkes. Hjemme, opsøge din lokale handelskammer, Rotary eller andre område business klubber. På internettet, deltage i virtuelle assistent (VA) organisationer og opslagstavler såsom VAN Derefter afsætte en god del af din tid til at fordybe dig i læsning disse fora og boards’ arkiver. Stille spørgsmål. Observere! Og som den største svamp på rack; absorbere.

For hvad du agter at gøre, hvor meget erfaring du har? Har du virkelig? Starte en VA virksomhed er mere end tildele “hykleri” en troværdig idé, eller at komme op en dag og beslutter at sige du er virksomhedsejer. Du virkelig nødt til at anstrenge dig. Og derefter arbejde noget mere.

Karen McGreevey, en af de håbefulde og vellykket virtuelle assistenter på forumet VAN drejer sig om at starte en virksomhed med følgende:

Drive, beslutsomhed, og opleve: check.

Familiemæssig støtte og finansiel jordudtagning: check.

Som Tawnya Sutherland hedder grundlægger af VAN, “det er lettere at tro på dig selv, når du allerede er en vinder. For at få succes som en VA, har du fået til at tro, du allerede har den vindende blue ribbon selv om du er stadig stående på startlinjen venter på pistol til at skyde.”

Diana Ennen af virtuelle Word udgivelse, omtale rep for VAN hedder, “Motivation er nøglen til succes i din virksomhed. Ved VANetworking Forum har jeg set så mange stræber efter at få succes i deres egen virksomhed og derefter nå det ved hjælp af et forum, der understøtter dem. Det er en stor vinderkombination.”

Så stop dreaming og begynde at opnå i dag. Tage de nødvendige skridt til at blive den succes, du ønsker.

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.