Diverse

Steelware01

Det var en enorm glæde at vide om dine kære organisation beskæftiger sig i rustfrit stål kicthenware produkter og dermed vi benytte lejligheden til at introducere vores virksomhed til din orientering. Venligst Skåne et øjeblik i igangværende igennem denne korte profil.

steelware.co.in er en ung, pulserende & dynamisk firma fremstilling & eksport rustfrie produkter fra Mumbai, Indien.

Vi er et REAL TIME fremstilling fabrik og ingen Trading company, vi har fire fabrikker sub byerne Mumbai og en har en kvalificeret arbejdsstyrke af over 200 mennesker udover teknisk lyd og expereinced ingeniører & Technicians.Our kontrol kvalitetsafdelingen overholder højeste standarder og hvert stykke er inspiceret individuelt før pakning.

Vi har et opbevaringslagersted af over 40.000 SQ ft, vi er forholdsvis nye i eksportindustri med hensyn til den tidligere ene & halv årti vi havde været fremstiller vores kvalitetsprodukter til forskellige eksportører og trading huse i Indien.

Vores stærkeste linje af produktioner er følgende produkter hvor ingen kan matche os med hensyn til priser og Quality.Its en garanti.

Køkkenredskaber

Bestik

Krus

Dunke, opbevaring placeringer.

Stock gryder.

Hollandsk ovn.

Multi bageplade.

Oval bakke, kapsel bakke, firkant / rektangel bakke.

Bar produkter (Cocktail shakere, isspand, vin køler, spand spande, malt shaker osv.)

Enampled produkter er også vores særlige linje.

I den ovenfor nævnte produktlinje ikke kan konkurrere med os. Bare give os en prøve.

Men det er ikke alle vores specialisering ligger i udviklingen af nye varer som pr specifikationerne af køberen. Dette ikke kun hjælper med at udvide vores horisont, men giver os også enorme tilfredshed levere kvalitetsprodukter til vores værdsatte kunder.

Vi er også specialiseret i lav pris høj værdi elementer for dollaren/pundet /Euro/99 Yen butikker. Vores sortiment for denne kategori er enorm og vokser dag for dag.

Vores sælger konceptet er enkelt, hver vare skal sælges ved en utroligt værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette enkle koncept har arbejdet vidundere for virksomheden at skabe en niche for sig selv i det internationale marked.

Udvikling begrundelsen af virksomheden sikrer, at kvaliteten af de systemer, der støtter og evne til at administrere business effektivt altid overstiger på kravene fra en hurtigt voksende dynamisk virksomhed. Denne hver rationel sætter også virksomheden til at anerkende behovene, som kunden og top opfylde straks.

Bare drop os en linje med nogle produkter af din interesse og jeg asure dig, at du ikke vil fortryde. Vi vil komme tilbage til dig straks med et foto citat af produktet og efter din godkendelse sender du stikprøven, vi er overbeviste om, at når vores stikprøve er i dine hænder vi ikke vil tale, men fabrikat vil tale for sig selv.

Bare give os en prøve og se vores professionalisme.

About Salvador Henderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.